Jdi na obsah Jdi na menu

Tantrická masáž pro ženy

 

Tantrická a meditační masáž pro vás bude jemnou duchovní cestou, s primárním cílem přivést vaši sexuální  energii opět k životu. Na této cestě můžete odhalit nové schopnosti, typy orgasmu i blažené zážitky, které přicházejí prostřednictvím úplného odevzdání doprovázeného jemným, nesoudícím a podpůrným prostorem.

Masáže můžete přijímat jako prostředek k duchovnímu probuzení, jako terapii, nebo si jen přijít odpočinout a nechat své tělo hýčkat vědomým dotekem.

 

Meditační masáž 

Meditační masáž využívá doteku především k iniciaci energetického těla, prostřednictvím jehož vás povedu klidně až ke změněnému img-20240323-wa0008.jpgstavu vědomí, extatickým, blaženým prožitkům a novým životním zkušenostem. Tato hluboce uklidňující a regenerační masáž vám umožní se zastavit, vydechnout, zrelaxovat a užívat si to, že jste středem spousty jemné odborné péče, pozornosti a porozumění. Meditační masáž vám dovolí procítit svoji hodnotu a navrátí vás k plně prožívanému vědomí sebe sama.

Tantrická masáž

Ženy, které si vyberou tantrickou masáž s jemnou masáží Yoni, pocítí lehce erotický, duchovní zážitek, který se dotkne nejen fyzického těla, ale půjde hluboko do vašeho srdce. Někdy může být masáž Yoni extrémně stimulující, nepřijímejte však tuto masáž jako cestu čistě fyzického vzrušení za účelem přivést vás k orgasmu... stimulací Yoni vás spíše povedu do hlubokého uvolnění a vynesení emocí na povrch, aby mohla svobodně vyjádřit svou přirozenou, silnou a orgasmickou povahu.

Jestliže v průběhu meditační nebo tantrické masáže u vás vyvstanou nezpracované emoce, usměrním váš tok energie a s vaším  souhlasem je začneme postupně zpracovávat.

Tantrická Yoni masáž a meditace kombinuje jak fyzické tak i duchovní stimulace a vytváří skutečně holistický zážitek.